fbpx Partner én fan van Team Jumbo-Visma - Altorffer

Project

Partner én fan van Team Jumbo-Visma

Partner én fan van Team Jumbo-Visma

Heldenritten, strakke rondjes, eeuwige roem. Wielrennen en schaatsen: wat genieten we er toch van. Zeker als het geel/zwart van Team Jumbo-Visma aan kop rijdt. We zijn niet alleen trouwe fan van dit topteam, maar ook al jarenlang hun betrouwbare partner. Zowel voor de fiets- als de schaatsploeg bedenken en maken wij de meest effectieve marketingmaterialen. Dus die interviewwanden bij grote wielerrondes? De handtekeningenkaarten? Ze komen uit onze drukkerij! Het logo? Uit onze ontwerpstudio!

De geschiedenis van Team Jumbo-Visma gaat al even terug:

In 2014 begint de samenwerking tussen de schaats- en wielerploeg. Team Oranje wordt opgericht door Jac Orie en Richard Plugge, dit is de overkoepelende entiteit van de ploegen. Per 1 oktober van dat jaar schaatsten de atleten onder de naam Team LottoNL-Jumbo. Vanaf 1 januari 2015 volgden de wielrenners.

De wielerploeg is voortgekomen uit onder meer Rabobank, Blanco en Belkin Pro Cycling Team. Terwijl de schaatsploeg eerder bekend stond als Team PostcodeLoterij, DSB Bank, Team Activia en BrandLoyalty.

Veel succesvolle atleten komen of kwamen uit voor het team. Onder andere bekende namen zoals Sven Kramer, Carlijn Achtereekte, Kjeld Nuis, Stefan Groothuis, Patrick Roest, Antoinette de Jong, Robert Gesink, Dylan Groenewegen, Steven Kruijswijk, Laurens ten Dam, Bauke Mollema en Primoz Roglic. Deze atleten boekte grote successen onder Team LotteNL-Jumbo. Onder andere gouden medailles op de Olympische Spelen, ritoverwinningen in de Tour de France, Giro d’Italia en Vuelta a España. Maar ook titels op WK afstanden, WK sprint en WK allround.

In 2019 heeft Steven Kruijswijk zelf een geweldige 3e plaats op het eindpodium van de Tour de France. Als kers op de taart was daar de eindoverwinning in de Vuelta van Primoz Roglic!

Het succes bleef niet onopgemerkt. Nadat Lotto besloot te stoppen met de sponsoring, kwam naar buiten dat Jumbo groot in de sportploeg zou stappen. Later voegde softwarebedrijf Visma zich daar ook bij.

Met trots blikken we terug op vele mooie momenten met de ploeg en met aandacht, aanpak en ambitie staan wij volledig achter deze mooie, groeiende ploeg!