fbpx Verpakkingen - Altorffer

Verpakkingen & vouwkarton

Eindeloze mogelijkheden drukwerk verpakkingen

Samen voor de beste oplossing

Een standaard verpakking bedrukken, een doosje met venster, bijzondere vormen, onderscheidend stanswerk. Wat je ook nodig hebt: Altorffer produceert je vouwkarton verpakking van begin tot eind. De mogelijkheden zijn oneindig, net als ons vakmanschap. Gewoon goed en snel je verpakkingen in huis? Geen probleem. Met een originele, aansprekende en mooi bedrukte verpakking het verschil maken in het schap? Wij denken mee over de beste oplossing voor jouw verpakkingsconcept. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe jouw massiefkartonnen verpakking een ideaal verkoop- of marketingtool wordt.

vouwdozen

Bewijs van functioneel vakmanschap

Een bedrukte vouwdoos verpakking laten maken? Het lijkt eenvoudig. Maar welke techniek is het meest geschikt voor jouw product? Wat kan er wel worden gestanst en wat niet? Welk karton is stevig genoeg? Wat is de goedkoopste oplossing voor je vouwkarton? Wij hebben alle productiemogelijkheden in huis voor jouw vouwdoos op maat. Voor 4 punts dozen, autolock dozen en langsnaaddozen. Maar ook voor verlijmde of ongelijmde doosdeksels, verzenddozen of vensterdozen. Samen zoeken we de beste oplossing voor de productie van je vouwkartonnen verpakking. Van conceptontwikkeling naar productie tot verzending.

Menubox

Smaakmakers voor de maaltijd

Een leuke menubox voor een hippe foodtruckhamburger. Een landelijke uitstraling voor je boerenproducten. Een kleurrijk doosje als kindermenubox. Foodboxen zijn de smaakmakers van elke maaltijd en voor elk foodproduct. Zeker als het concept origineel is en de uitvoering perfect. Wij denken graag met je mee.

Sleeve of wikkel bedrukken

Daar draaien wij ons hand niet voor om

Extra bescherming én informatiedragers. Een wikkel of sleeve is een bedrukte huls of hoes die om een product geschoven wordt. Geschikt voor allerlei soorten producten in zowel food als non-food. Snel een sleeve of wikkel bedrukken? Wij hebben veel ervaring in het drukken van wikkels en sleeves en helpen je graag bij het kiezen van de juiste oplossing.

Brievenbusdozen bedrukken

In stijl op de deurmat

Die leuke attentie, het nieuwe shirtje, het langverwachte boek. Je verstuurt ze in een bedrukte brievenbusdoos. Erg handig, want ze passen – jawel – door de brievenbus. Wij produceren jouw brievenbusdozen in de gewenste maat tegen een scherpe prijs. Zo bespaar je niet alleen op verzendkosten!

Vragen over verpakkingen?