fbpx Folders Bergen op Zoom - Altorffer

Folders Bergen op Zoom

Altorffer: jouw drukker in de regio

Hét adres voor jouw folders in Bergen op Zoom

Folders laten drukken nabij Bergen op Zoom kan bij Drukkerij Altorffer. Altorffer is een van de oudste drukkerijen in de omgeving van Bergen op Zoom en combineert al bijna 240 jaar vakmanschap met onze kernwaarden. Wij staan voor aanpak, ambitie en aandacht. Al vele opdrachtgevers hebben wij mogen voorzien van de mooiste folders. Deze kunnen wij ontwerpen en drukken, waarbij onze digitale printers zorgen voor topkwaliteit drukwerk. Met deze machines kunnen wij snel en flexibel te werk gaan. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze drukwerk specialisten!

Vraag een gratis demo aan!

Heeft u al een idee, maar is het nog niet volledig naar uw zin? Of twijfelt u nog? Vraag een vrijblijvende demo aan!

Van ontwerp tot kwalitatief goede folders

Ben jij op zoek naar folders van hoogstaande kwaliteit? Ons team bestaat enkel uit experts die ervaren zijn in het maken van unieke ontwerpen. Zo kun je folders bij ons in de buurt van Bergen op Zoom laten ontwerpen én realiseren. Wij bieden namelijk alle diensten aan onder één dak. Fijn voor onze opdrachtgevers en voor ons, omdat we zo het beste resultaat kunnen leveren! Bovendien kunnen we het maken van folders op deze manier betaalbaar houden. Onze folders zijn daarbij:

  • Op maat gemaakt
  • Volledig naar jouw wensen bedrukt
  • Luxe afgewerkt
  • Kwalitatief en ISO9001 gecertificeerd

Uiteraard ontwerpen we de folders volgens jouw huisstijl als deze aanwezig is. Op die manier herkennen de ontvangers van de folders in Bergen op Zoom direct jouw bedrijf!

De kenmerken van een folder

Folders hebben één of meer vouwlijnen. Hierdoor is het vaak mogelijk om tot wel acht zijden te bedrukken met tekst en afbeeldingen. Dat is ontzettend prettig, want zo past er veel meer informatie in de folders die je in regio Bergen op Zoom wilt verspreiden. In folders geef je informatie over nieuwe producten of diensten of stel je jezelf en/of jouw bedrijf voor aan de lezers. Denk goed na over het doel van de folder, zodat je de berichtgeving hierop kunt aanpassen. Als je het ontwerp van de folder volledig uit handen wilt geven aan ons, horen we graag wat je wensen zijn en krijgen we het liefst ook een goed beeld van jouw huisstijl.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil jij folders laten drukken bij onze drukkerij in de omgeving van Bergen op Zoom? Vraag dan gerust geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ook de productsheet downloaden voor meer informatie of contact opnemen met een van onze specialisten. We staan je graag te woord en ontwikkelen met veel plezier een prachtige folder die je met trots kunt verspreiden.

Goede kwaliteit drukwerk voor een goede prijs. Daarnaast is de communicatie prettig en snel. Merel Roest