fbpx Folders Breda - Altorffer

Folders Breda

Altorffer: jouw drukker in de regio

Hét adres voor jouw folders in Breda

Wil jij folders laten drukken bij een drukkerij in Breda? Daar kan Drukkerij Altorffer voor zorgen! Altorffer is een van de oudste drukkerijen in de omgeving van Breda. Al bijna 240 jaar combineren wij als drukkerij vakmanschap met onze kernwaarden: aandacht, aanpak en ambitie. Ons team bestaat uit opgeleide experts die jou graag adviseren en verder helpen om de beste folders te laten maken. Onze digitale printers zorgen voor topkwaliteit drukwerk en bovendien zijn we hierdoor snel en flexibel.

Vraag een gratis demo aan!

Heeft u al een idee, maar is het nog niet volledig naar uw zin? Of twijfelt u nog? Vraag een vrijblijvende demo aan!

Verschil tussen een folder, flyer en een brochure

Folders, flyers en brochures worden nog wel eens door elkaar gehaald door klanten die bij onze drukkerij in Breda willen bestellen. Waar ben je nu precies naar op zoek? Een flyer is een blad dat aan een of beide zijden wordt bedrukt. Het doel is om op te vallen met weinig informatie. Een folder lijkt op een flyer, maar heeft meer vouwlijnen. Door deze meerdere keren te vouwen, heb je meer zijden om te bedrukken. Een brochure lijkt het meest op een folder, maar wordt bij elkaar gehouden door bijvoorbeeld nietjes. Het doel van een brochure is om een lezer uitgebreid te informeren. 

Folders, flyers of brochures drukken wij in regio Breda geheel in jouw stijl
We bieden al onze diensten onder één dak aan, waardoor jij verpakkingen en drukwerk niet uit handen hoeft te geven aan meerdere bedrijven. Daarbij denken we bij onze drukkerij in Breda graag mee over de folders die je wilt bestellen. Er is ontzettend veel mogelijk waarbij we uiteraard rekening kunnen houden met de huisstijl van jouw bedrijf of speciaal drukwerk kunnen opleveren.

Wat is er mogelijk voor jouw folders in de buurt van Breda?

Afwerkingen
Stansen tot 800 MU
Mat- of glanslaminaat
Goud, zilver of brons folie
Spot UV lak
Vernis (mat of glans)
Drip-off
Embossing
Debossing

Materiaalsoorten
Gestreken papier
Ongestreken papier
Gerecycled papier
Grafisch karton
Gekleurd papier
Creative papers
Synthetisch
Zelfklevend papier
Zelfdoorschrijvend papier
Digitaal dry toner
Enveloppen

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Laat het ons weten als je folders wilt laten drukken bij onze ambitieuze drukkerij in de buurt van Breda. Vraag een offerte aan voor folders, brochures en/of flyers of neem contact op met een van onze specialisten. We vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Binnenkort geniet jij van een prachtig eindresultaat dat je kunt verspreiden onder jouw publiek.

Goede kwaliteit drukwerk voor een goede prijs. Daarnaast is de communicatie prettig en snel. Merel Roest