fbpx Verpakkingen voor de industrie en veiligheid | Altorffer

Industrie en veiligheid

Verpakkingen bedrukken

Samen voor de hoogste kwaliteit

Schoonmaakproducten, verf, olie, gevaarlijke stoffen, brandblussers: daar moeten je klanten goed mee omgaan. Veiligheid staat voorop! Daarom moeten jouw verpakkingen en etiketten voldoen aan alle eisen in jouw branche. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je bij het vinden en produceren van de juiste etiketten voor jouw product. Op maat, in allerlei formaten, passend bij jouw product en de informatie die jij wil toevoegen.

Staat jouw ontwerp al klaar? Vraag dan een demo aan. Zo weet je welke kwaliteit je van ons kunt verwachten en sta je niet voor verrassingen. Nog in de ontwikkelfase? We denken graag me je mee!

Een van de oudste drukkerijen van Nederland

235 jaar ervaring

Altorffer is één van de oudste drukkerijen van Nederland. We zijn gevestigd in Roosendaal en bestaan al ruim 235 jaar. Al die tijd al werken wij met passie volgens onze drie kernwaarden: aandacht, ambitie en aantal. Met onze kennis en ervaring zijn wij gespecialiseerd in de disciplines verpakkingen en drukwerk. Jouw voordeel? Je kunt met al je wensen en vragen bij ons terecht. Wij leveren maatwerkoplossing voor al je drukwerk. Ook voor etiketten voor op je flesjes, productlabels en formulieren om de veiligheid te garanderen  Voor het drukken van flyers of huisstijlen tot het bedenken, uitwerken en produceren van complete verpakkingen. Onze specialisten, hoogwaardige drukpersen en digitale printers zorgen altijd dat jouw drukwerk van topkwaliteit is.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw product? Vraag snel een offerte of meer informatie aan!

Etiketten en labels

Kwaliteit en veiligheid

Etiketten en labels op jouw flessen en blikken moeten aan strikte eisen voldoen. Zo moeten ze zijn voorzien van een gebruiksaanwijzing en noodzakelijke pictogrammen. Wij drukken etiketten en labels zo dat alle benodigde informatie goed zichtbaar is en de kwaliteit hoog blijft. Meer weten over hoe wij etiketten en labels drukken? Vraag het aan een van onze specialisten!

Formulieren

Compleet in jouw huisstijl

Zoek jij formulieren met een professionele uitstraling? Wij drukken met onze digitale printers uitstekende kwaliteit formulieren. Naar wens volledig in jouw huisstijl zodat ook dit contactmomenten met de gebruiker functioneel is en voor meerwaarde zorgt. Wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? We gaan er graag met je over in gesprek!