fbpx Chocolade door de bus - Altorffer

Project

Chocolade door de bus

Chocolade door de bus

Mmmmm. Heerlijke zachte praline gecombineerd met stukjes hazelnoot. Of zalige pistache en kers in een kleurrijke bonbon. Loopt het water je al in de mond? Donna en Britt van Chocolade Lekkers creëren exclusieve en unieke chocoladeproducten. Altorffer zorgt voor de bijpassende luxe verpakkingen.

Wat doet Chocolade Lekkers?

“Wij zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige, luxe chocoladeproducten. We maken met passie exclusieve bonbons om écht van te genieten. Met uitgesproken smaken en ambachtelijk en op maat gemaakt. Zo bieden we voor ieder wat wils. Voor corona leverden we veel aan restaurants. Dat viel natuurlijk tijdens de lockdown weg. Gelukkig konden we in het najaar veel kerstpakketten doen. Voor Pasen zochten we nog naar een nieuwe uitdaging. We besloten om een pop-up store voor paasproducten te openen in een ijssalon in Terneuzen. Ideaal, want die gaat pas na Pasen weer open. Door een krantenartikel kregen we veel bekendheid en bezoek van klanten uit Zeeuws-Vlaanderen. We krijgen ook veel bestellingen die we per brievenbuspost versturen naar mensen in heel Nederland.”

Wat doet Altorffer voor Chocolade Lekkers?

“Altorffer maakt voor onze bonbons de luxe verpakkingen waar ze perfect in passen. Prachtige doosjes waarin onze kunstwerkjes helemaal tot hun recht komen. Precies op maat en snel geleverd. Ze ontwikkelden ook de brievenbusdoosjes. De handige tussenschotjes in het doosje zorgen ervoor dat de bonbons mooi op hun plaats blijven en goed op hun plaats van bestemming aankomen.”

Wat vinden jullie van deze samenwerking?

“De samenwerking bevalt ons heel goed. We hebben voorafgaand aan de productie steeds overleg en krijgen altijd een proefdruk zodat we weten dat de verpakking perfect is. De doosjes voldoen helemaal aan onze eisen. En niet alleen wij vinden ze mooi: we krijgen veel enthousiaste reacties. Vooral ook over de brievenbusverpakking. Want zeker nu vinden mensen dat een hele leuke manier om familie, vrienden of relaties persoonlijke aandacht te geven.”

Welke doelen en dromen hebben jullie voor de toekomst?

“In de toekomst willen we graag een eigen winkel in de omgeving van Hulst en/of Oostburg. Het is idee is om daar in de wintermaanden chocolade te verkopen en in de zomermaanden ijs. We zijn ook van plan om in oktober weer terug te keren naar de ijssalon in Terneuzen. En tot slot hopen we natuurlijk ook weer snel aan veel restaurants in Zuid-Nederland te kunnen leveren!”

Altorffer ontwikkelt en produceert voor ons luxe verpakkingen op maat waarin onze exclusieve chocoladeproducten volledig tot hun recht komen.
- Chocolade Lekkers