fbpx Altorffer denkt mee met verpakkingen van Futurum.cc - Altorffer

Project

Altorffer denkt mee met verpakkingen van Futurum.cc

Altorffer denkt mee met verpakkingen van Futurum.cc

Elke sporter is een winnaar. En winnaars verdienen het allerbeste. Dat is de visie van Futurum.cc. Met hun high quality gear zijn ze een bekende naam in de wereld van de wielrenners. Altorffer levert de productverpakkingen die bij dit duurzame en innovatieve bedrijf passen: van onderscheidende topkwaliteit.We stellen drie vragen aan Roland ten Brinke; Managing Director Futurum CC en Martijn Merkx; productmanager van de merken Futurum (kleding) en XAND (accessoires).

Wat doet Futurum.cc?

‘Met onze high-end producten helpen wij fietsers om hun individuele #mychallenge te behalen. Daarvoor hebben wij onder andere de Merino-lijn, de 4 SEASONS-collectie en de JONA Bib Shorts ontwikkeld. Met deze uitstekende kleding verhogen we het sportplezier van fietsers én de duurzaamheid in de branche. Door veel oog te hebben voor details en met unieke technologieën kunnen wij prestaties verbeteren. Tegen eerlijke prijzen.’

Wat doet Altorffer voor Futurum?

‘Het overgrote deel van onze verpakkingen wordt gemaakt door Altorffer. Zij denken met ons mee in de hele ontwikkeling van de verpakkingen. Zo komen we samen tot de beste oplossing, waarbij duurzaamheid en kwaliteit de belangrijkste speerpunten zijn. Ook voor andere producten kunnen we bij Altorffer terecht. Zo ontwikkelden we samen een opvallende beursstand volledig uit karton gemaakt. Daarmee sprongen we er echt uit op beurzen als de Velofollies in België en Bike Motion in Utrecht.’.

Hoe bevalt de samenwerking?

‘Uitstekend! Altorffer biedt ons een volledig pakket: van verpakkingen tot commercieel drukwerk. Eén aanspreekpunt dus en dat vinden we heel prettig. Maar we zijn vooral blij dat de professionele en tegelijkertijd heel plezierige samenwerking steeds weer kwaliteitsproducten oplevert.’

Blijf zoals jullie zijn!
- Futurum.cc

En tot slot de hamvraag: Wie van de Futurum.cc ‘crew’ fietst onze Johan er als eerste af?

Misschien is het een beter idee om Johan met een voorsprong te laten vertrekken en dan te kijken hoe lang het duurt voor hij wordt ingehaald; anders is hij vanaf het vertrek al gelost ;o)