fbpx Het perfecte plaatje - Altorffer

Project

Het perfecte plaatje

Het perfecte plaatje

Koen, wanneer wist jij dat je fotograaf wilde worden?
Ik ben tijdens mijn studie in Driebergen begonnen met fotograferen. Toen vooral landschap-, natuur- en sportfotografie veel bij de roeiclub in Roosendaal. Vanaf april 2013 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

En wanneer heb je de stap daadwerkelijk gezet en je ingeschreven bij de KVK?
In april 2013 raakte ik mijn baan in de autobranche kwijt en ben ik begonnen met mijn bedrijf op te bouwen. Ik had geen klanten, maar wel een gezonde dosis enthousiasme. Mijn eerste betaalde klus was voor het bedrijf waar mijn vriendin toen werkte. Van het een komt dan het ander.

Op welke opdracht ben je het meest trots?
Tijdens de verbouwing van Naturalis in Leiden mocht ik in opdracht van de constructeur een gave fotoserie maken. Naturalis was zo enthousiast over mijn foto’s dat ik daarna nog wel zeker 10x terug mocht komen om de verbouwing te volgen. Toen het museum weer open ging is er een boek uitgebracht ‘Het nieuwe Naturalis’ waar 85% van de foto’s hierin van mij zijn. Erg trots hierop.

Ook tof om je foto’s in heel groot formaat te zien bij je klanten op de muur. Dat is goed voor het zelfvertrouwen.

In 2019 hebben wij ook mee mogen denken aan jouw kerstgeschenk. Waarom koos je dit jaar weer voor een samenwerking met Altorffer?
Waar moet ik anders zijn voor een creatief en gepersonaliseerd relatiegeschenk.

En hoe reageren jouw klanten op het cadeautje?
In 2019 hadden we een reep chocola in een klikdoosje bedacht. Superleuk was dat en lekker.

Dit jaar wilde ik iets blijvends. Een superhandig USB-verloopkabeltje voor alle verschillende apparaten. We hebben er een poppetje van gemaakt met kersttrui en muts. Vooral het gepersonaliseerde karakter is zeer goed ontvangen. Voor elke klant een foto die ik afgelopen jaar voor hen gemaakt heb op de achterkant.

Stel dat je nooit meer zou kunnen fotograferen. Wat zou je dan gaan doen?
Dan ga ik de hele dag fietsen….