fbpx Verpakkingsmateriaal in de zorg | Van concept tot productie | Altorffer

Zorg

Slim drukwerk voor de zorg

Samen voor de beste oplossing

Veiligheid en vitaliteit: het zijn belangrijke aandachtspunten in de zorg. Daar horen duidelijke procedures, heldere communicatie en uitstekende verpakkingen bij. Altorffer weet dat en levert kwaliteitsdrukwerk en verpakkingen binnen de zorgsector. Van labels en etiketten tot huisstijldrukwerk. Samen met onze klanten zoeken we altijd naar slimme oplossingen voor patiënten, werknemers en bezoekers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, we denken graag met je mee! Heb je al een concept gereed? Vraag dan een demo aan. Zo weet je welke kwaliteit je van ons kunt verwachten.

Een van de oudste drukkerijen van Nederland

235 jaar ervaring

Altorffer is één van de oudste drukkerijen van Nederland. We zijn gevestigd in Roosendaal en bestaan al ruim 235 jaar. Al die tijd al werken wij met passie volgens onze drie kernwaarden: aandacht, ambitie en aantal. Met onze kennis en ervaring zijn wij gespecialiseerd in de disciplines verpakkingen en drukwerk. Jouw voordeel? Je kunt met al je wensen en vragen bij ons terecht. Voor het drukken van etiketten op flesjes, flyers of huisstijlen tot het bedenken, uitwerken en produceren van complete verpakkingen. Onze specialisten, hoogwaardige drukpersen en digitale printers zorgen er altijd voor dat jouw drukwerk van topkwaliteit is.

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw drukwerk? Wil je sparren over je communicatiemiddelen? Wij denken als echte vakmensen graag met je mee.

Bedbakje

Bril, kunstgebit en gehoorapparaat mee naar de operatiekamer

Wat Altorffer voor de zorgsector kan betekenen? Veel! Samen met onze klanten tot mooie oplossingen. Een voorbeeld? In Het Bravis ziekenhuis in Roosendaal en Bergen Op zoom kregen artsen en verplegers vaak dezelfde eerste vragen van patiënten die wakker werden na een narcose. ‘Mag ik mijn bril hebben?’ ‘Kunt u mijn gehoorapparaat aangeven’? ‘Mag ik mijn kunstgebit nu weer in doen?’

Samen zorgde we voor een origineel bedrukt bedbakje waar mensen dit soort persoonlijke spulletjes in kunnen achterlaten. Het bedbakje reist met de patiënt mee naar de operatie- en uitslaapkamer. Dat scheelt veel zoekwerk voor de verpleging en geeft patiënten bij het wakker worden gelijk rust!

Vragen? We helpen je graag

Goede kwaliteit drukwerk voor een goede prijs. Daarnaast is de communicatie prettig en snel. Merel Roest