fbpx Takeaway verpakking - Altorffer

Takeaway verpakking

Maatwerkoplossing voor jouw takeaway

Sinds kort ben jij met jouw bedrijf verplicht om kosten te rekenen bij de consumenten voor plastic verpakkingen. Het kan best lastig zijn om een goed alternatief te vinden voor jouw huidige takeaway verpakking. Gelukkig kan drukkerij Altorffer – gevestigd in Roosendaal – jou hier goed bij helpen. Wij hebben al een paar eeuwen lang ervaring in de drukwerkwereld en zijn daarnaast gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en creëren van verpakkingen. Vanuit onze Brabantse drukkerij werken we voor opdrachtgevers door heel het land. Wil jij een mooie oplossing voor jouw huidige verpakkingsvraagstuk? Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Een takeaway verpakking die voldoet aan al jouw wensen

Voor we een verpakking ontwerpen voor takeaway, gaan we graag met je in gesprek. We willen jou en je bedrijf leren kennen. Laat ons kennismaken met jouw huisstijl en je wensen, zodat we deze mee kunnen nemen in ons ontwerp. Er is ontzettend veel mogelijk in een samenwerking met onze drukkerij, omdat we werken met hoogwaardige drukpersen en digitale printers. Na ons kennismakingsgesprek gaan wij voor je aan de slag met het ontwerpen van een plasticvrije takeaway verpakking. Zo kun jij binnenkort weer eten verkopen aan gasten zonder een plastictaks te hoeven rekenen.

Vraag een vrijblijvende demo aan voor jouw verpakking!

Ben je benieuwd naar hoe jouw gewenste takeaway verpakking er echt uit komt te zien? Vraag dan een gratis demo bij ons aan!

Maatwerkoplossing voor jouw horecazaak

Wat voor soort takeaway verpakking is er noodzakelijk voor jouw restaurant, snackbar of cafetaria? Wij zorgen voor een maatwerkoplossing die leuk is en opvalt bij de consument. Er is ontzettend veel mogelijk, zelfs als je geen plastic wilt gebruiken in de verpakkingen. Zo kunnen we toffe menuboxen voor foodtrucks maken of juist speelse kindermenuboxen ontwerpen. Wij zien verpakkingen voor takeaway als de smaakmakers van elke maaltijd, omdat een verpakking het eerste is wat jouw consumenten zien voor zij hun tanden in een heerlijk takeawaygerecht zetten. Daarom denken we met plezier actief mee over een verpakking voor jouw takeawayzaak.

 

Ontdek de mogelijkheden van verpakkingen op maat

Wil jij jouw takeaway verpakking plasticvrij hebben, zodat je geen plastictaks door hoeft te rekenen? Of ben je gewoon überhaupt benieuwd naar de mogelijkheden van verpakkingen? Vraag dan gerust een offerte bij ons aan, zodat je ontdekt wat er allemaal mogelijk is in een samenwerking met onze Roosendaalse drukkerij. Wij denken graag actief met je mee, zodat jouw bedrijf uiteindelijk verpakkingen heeft die opvallen én voldoen aan jouw wensen. Samen even sparren over verpakkingen voor jouw zaak? Neem dan contact met ons op. Dan plannen we op korte termijn een gesprek met je in!

Persen & printers

Moderne machines en technieken

Je kan niet 235 jaar bestaan zonder te innoveren. Daarom is onze blik bij Drukkerij Altorffer altijd gericht op de toekomst. We investeren en innoveren in de nieuwste en meest moderne technieken en machines. Maar we vergeten niet dat het belangrijkste vakmanschap is. Wij weten alles over offset en digitaal drukwerk én de meest up-to-date afwerktechnieken. Daarnaast produceren wij alles in eigen huis. Dat maakt ons snel en flexibel. Zo zorgen we dat jouw verpakkingen en drukwerk mooi en effectief zijn en altijd de beste koop.