fbpx Verpakkingen Tilburg - Altorffer

Verpakkingen Tilburg

Jouw verpakkingen op maat gemaakt

Gepersonaliseerde chocoladeletter door brievenbus

Verpakkingen van hoge kwaliteit laat je drukken door Drukkerij Altorffer, een drukkerij in de buurt van Tilburg. Onze drukkerij is een van de oudste drukkerijen van Nederland. Wij hebben hierdoor alle kennis én drukbenodigdheden in huis om jouw bedrijf te voorzien van praktische en op maat gemaakte verpakkingsoplossingen. Waarom je jouw verpakkingen laat maken door Altorffer? Wij bieden eindeloze drukwerkmogelijkheden en kiezen samen met jou de beste oplossing. Als je ons jouw verpakkingen laat maken, krijg je een originele verpakking die tot de verbeelding spreekt. Jouw verpakking valt voortaan op in het schap. Ontdek alle mogelijkheden van onze verpakkingen op maat.

Kies voor een van deze verpakkingen en val in Tilburg op bij klanten

We hebben voor ieder bedrijf een verpakking die past bij de huisstijl. Van standaard verpakkingen die vooral erg functioneel zijn tot bijzondere verpakkingen waarmee je opvalt in Tilburg. Naar wat voor verpakking ben jij op zoek? 

  • Auto lock dozen: nemen weinig ruimte in en zet je in een handomdraai op
  • Sleeves (wikkels): bedrukte hulsstof hoes die je om een doos, blik of product schuift
  • Langsnaad doos: geplakte doos waarvan maar één zijde machinaal is verlijmd, waardoor je de doos makkelijk kunt dichtklappen
  • Vensterdoos: laat jouw product al deels zien aan de klant
  • Doos deksel: losse bodem met een los deksel
  • Verzenddoos: stevige doos met deksel aan de doos vast

Vraag een gratis demo aan voor jouw verpakkingen!

Twijfel je over jouw idee voor verpakkingen of wil je zien hoe een verpakking eruit kan komen te zien? Vraag dan geheel vrijblijvend een demo aan!

Kenmerken van onze verpakkingen

Waarom zou je ervoor kiezen om Altorffer jouw verpakkingen voor je product in Tilburg te laten maken? Je kiest voor onze drukkerij als je wilt dat de verpakkingen van hoge kwaliteit zijn. Alle verpakkingen die we aanleveren zijn stevig, compact, op maat gemaakt en van de juiste kwaliteit. De bedrukking is volledig naar jouw wens. Zo zijn jouw verpakkingen een volwaardig onderdeel van de marketinguitingen van je bedrijf. Wij denken graag met je mee over het juiste design van de verpakkingen, zodat (potentiële) klanten jouw huisstijl al zullen herkennen aan de verpakking.

Vraag een offerte aan voor een verpakking op maat

Je hebt een tof product ontwikkeld en bent op zoek naar bijzondere verpakkingen in de omgeving van Tilburg. Altorffer gaat deze samenwerking graag met je aan! Wij zitten op rijafstand van Kruikenstad en kunnen de meest passende verpakkingen voor jou produceren. Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zo heb je een goed beeld van de kosten en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Het enige verrassingselement van onze samenwerking is de mooie verpakking die jij jouw klanten voortaan kunt geven!

Persen & printers

Moderne machines en technieken

Je kan niet 235 jaar bestaan zonder te innoveren. Daarom is onze blik bij Drukkerij Altorffer altijd gericht op de toekomst. We investeren en innoveren in de nieuwste en meest moderne technieken en machines. Maar we vergeten niet dat het belangrijkste vakmanschap is. Wij weten alles over offset en digitaal drukwerk én de meest up-to-date afwerktechnieken. Daarnaast produceren wij alles in eigen huis. Dat maakt ons snel en flexibel. Zo zorgen we dat jouw verpakkingen en drukwerk mooi en effectief zijn en altijd de beste koop.